+359 88 930 8098
София, ж-к Младост 2, бл. 254
Пон - Пет 07:00 - 22:30 / Съб - Нед 08:30 - 21:30

ТРЕНЬОРИ

ТРЕНЬОРИ

ТРЕНЬОРИ

https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/05/Bogdanov.jpg

Недко Богданов

С изключително богат професионален стаж като фитнес треньор и състезател от 2005 година. Студент в учителския факултет към Национална Спортна Академия (НСА) „Васил Левски”. Републикански шампион по класически културизъм в категория до 180 см, 2010 година. Сертифициран от Biotech USA в сферата на спортната суплементация.

Фитнес

Димитър Андреев

Занимава се със спорт повече от 30 години. От 14 години е сертифициран треньор. Дълги години спортува редовно кик бокс и муай тай.

БОКС/КИКБОКС; КАРДИО КИКБОКС
https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/05/Andreew-Dimitar.jpg
https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/05/Hristevy.jpg

Христина и Васил Христеви

Христина и Васил Христеви са дългогодишни треньори по Таекуон-до. Завършили са Националната спортна академия. Христина е многократна шампионка от национални и международни първенства и е 1 Дан. Васил е 3 дан, заслужил треньор на Българската Федерация по Таекуон-до за 2013 г., многократен републикански шампион и национален състезател с участия в редица международни състезания. Носител на приза „Инвеститор в бъдещето“ за постижения в областта на спорта сред децата.

ТАЕКУОНДО ЗА ДЕЦА

Велислав Филипов

Велислав се занимава със спорт от 8 годишен. 3 кратен шампион на България по карате-до Шотокан, завършил е Спортната академия с профил треньор по волейбол и учител по физкултура. Във Фитнес Плюс води клас ТАБАТА

ТАБАТА
https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/05/Filipov.png
https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/05/Stoilkov.jpg

Тони Стоилков

Занимава се с фитнес и кондиционни тренировки от 2012 година, като е сертифициран за дейността си от N.A.F.A/Canada, също преминал и не малко регионални обучителни курсове. Стремежът му е да възпита у хората отношение и грижа към своето тяло, преди да се наложи да го правят по неволя или защото трябва. За него ще е удоволствие да работи заедно с клиентите за един по-добър здравословен статус.

ФИТНЕС

Нина Гачевска

Завършва Национално училище за танцово изкуство с профил “Класически балет“ през 2005г. с педагози Бонка Матова и Милена Симеонова. През 2010г. вече е дипломиран балетен педагог – завършва специалност “Балетна педагогика“ в НМА “Проф. Панчо Владигеров“. От 2005 до 2009 год. танцува на сцената на ДМТ “Стефан Македонски“. Участва в гастроли на театъра в Япония, Германия, Холандия, Швейцария. От 2006 година Нина Гачевска активно преподава класически балет, contemporary и характерни танци в много детски градина, училища и читалища. През учебната 2013/2014 година работи като преподавател в Национално училище за танцово изкуство. През 2015г. създава Студио за класически балет “Тиара“ и до момента в школата се обучават над 300 деца на възраст 4-13 години, в 10 различни зали в прекрасния ни град София. Сценичните изяви са важна част от календара на школата, възпитаниците участват в редица концерти, фестивали и конкурси, а вече са и носители на много награди от различни форуми.

БАЛЕТ
https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/05/Gachevska.jpg
https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/11/vesi-zaharieva.png

Вени Захариева

Спортът е част от живота и ежедневието на Вени вече близо 20 години. За това време тя минава през различни спортове, като баскетбол, фитнес, йога, Пол денс, кондиционни тренировки, пилатес. През годините прекарани в спортните зали, тя трупа много познания, умения, които прилага в треньорската си практика.
С Пилатес се среща, след като се налага да се откаже от силовите тренировки, поради травма. В Метода Пилатес тя намира перфектната комбинация между натоварване на мускулите, мобилност, гъвкавост, баланс и хармония на движение и дишане. Стремежът й е да помогне на повече хора да се почувстват добре в тялото си. Комплексите от упражнения ще помогнат на хората да се освободят от напрежението и сковаността, да усетят и видят резултатът, от своите усилия, да изградят една по-добра стойка и да създадат навици за движение, които да пренесат в ежедневието си.

ПИЛАТЕС

Рони Попстоянова

От 2016 г. посещава класове по Пилатес. Постигa удивителни резултати и вдъхновена от постигнатото започва да преподава Пилатес, нейна инструктурка е Зухра Расули. Завършила е професионален курс при Евелина Илиева. Редовно посещава класове по йога и въздушна йога и черпи нови знания, част, от които използва и в нейните класов. Обича работата си и продължава да развива способностите си ежедневно, за да ги предава на хората. За нея комбинацията от пилатес и йога е абсолютно достатъчна за поддържане на силен дух и здраво и хармонично тяло.

ПИЛАТЕС
https://fitnessplus.bg/wp-content/uploads/2022/05/Popstoyanova.jpg